Budapest

Rólunk

Köszöntöm Önt a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség honlapján. Weboldalunkat úgy állítottuk össze, hogy minden szükséges információt megtalálhasson Magyarországon tervezett beruházásához, legyen szó akár zöldmezős befektetésről, vagy meglévő termelőkapacitásának bővítéséről.

A vállalkozásbarát üzleti környezet, Európa egyik legversenyképesebb adózási rendszere, a képzett munkaerő és a kedvező támogatási lehetőségek révén Magyarországon az elmúlt években sorra megdőltek a beruházási rekordok.

A HIPA 2014. január 1. és 2023. december 31. között 2.123 pozitív beruházási döntésben működött közre, amely révén 49 milliárd eurónyi beruházási volumen és több mint 150 ezer új munkahely jött létre országszerte. 2023-ban ugyanakkor megdupláztuk az egy évvel korábban felállított beruházási rekordot azzal, hogy 209 projekt keretében 13 milliárd eurónyi beruházásról született döntés.

Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy egyablakos szolgáltatási modellünkön keresztül Ön és vállalkozása a lehető leggyorsabb és legprofesszionálisabb segítséget kapja beruházásához.

Személyre szabott pénzügyi támogatási ajánlatainkon túl felkutatjuk Önnek a legoptimálisabb beruházási helyszíneket, összegyűjtjük a döntéshozatalhoz szükséges munkaügyi, és adózási információkat, közreműködünk a szükséges közműfejlesztések előmozdításában, illetve közvetítünk a kormányzat és a vállalkozások között.

Mindezt világszínvonalon tesszük, amit nemcsak a számtalan ügyfél visszajelzése támaszt alá, hanem az is, hogy a HIPA már számos rangos elismerésben részesült. Többek között kétszer elnyertük a rangos dubaji befektetői seregszemle, az AIM régiós díját, az „Investment Award of the Region”-t, valamint háromszor kerültünk a Site Selection Magazine listáján a legjobb befektetési ügynökségek közé.

Ne várjon tovább, kezdje velünk magyarországi befektetői utazását!

Joó István, HIPA vezérigazgató
Joó István, HIPA vezérigazgató
befektetésösztönzésért és kiemelt magyarországi nagybefektetések megvalósításáért felelős kormánybiztos